+36 (20) 364-3843

A Thermo-Block Magyarország Kft az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően 2018-ban is kiállít a  Hungexpo területén megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállításon.

 

A CONSTRUMA ideje alatt (2018. április 11. -15.) az "A" pavilon 308/F. standján várjuk kedves érdeklődőinket!

(Passzázs oldaláról a 15-ös számú üvegajtón belépve rögtön balra)

Az alábbi on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön egyszeri kedvezményes belépésre jogosult a CONSTRUMA kiállításra 2018. április 11. - 15. között a kiállítás szakmai, illetve közönség napjain.

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L0114332B983

(A linkre kattintva egy weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát a(z) Construma kiállításra, és ezzel kedvezményes (1500 Ft-os) belépőjegy vásárlására jogosult a kiállításon a pénztárokban, vagy akár a regisztrációt követően online. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld az Ön számára egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, mely visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására.  Ezt kinyomtatva magával kell vinnie és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a belépőjegyet.
A regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, ebben az esetben csak a kinyomtatott jegyet kell magával vinnie, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokokban az Előregisztráltak feliratú kapuknál)

2020. május 30.
Vissza