+36 (20) 345-7870

A Thermo-Block Magyarország Kft magyar magántulajdonú vállalkozás, fő profilja a Thermo-Block energiatakarékos építési rendszer gyártása és forgalmazása.

A Thermo-Block építési rendszer az úgynevezett "ICF" (hőszigetelt, bennmaradó zsalus) technológia.

Az egész világon drasztikusan emelkednek az energiaárak, szigorodnak a hőtechnikai előírások. 2020-ra Magyarországnak is csatlakoznia kellett az európai uniós direktívákhoz, addigra más csak közel nulla energiaigényű épületeket lehet építeni. Addig is minden építtető jogos elvárása, hogy otthonát alacsony építési, fenntartási költséggel valósítsa meg, és üzemeltesse!

A Thermo-Block Magyarország Kft ennek az elvárásnak igyekszik megfelelni, eltökélt szándéka, hogy egy magas műszaki tartalmat képviselő, megbízható, az építési piac igényeinek mindenben megfelelő hőszigetelt energiatakarékos építési rendszert nyújtson.

Társaságunk fő profilja a Thermo-Block hőszigetelt energiatakarékos építési rendszer gyártása, az egész országot lefedő kereskedői hálózaton keresztüli értékesítése, valamint az építtetők környezetében levő szerződött tervező és kivitelező partnereken keresztül az ideális otthonok megtervezése és megépítése.

Termékeinkből alacsony energia igényű házak, átlagosnál jobb, korszerű, közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő házak építhetőek.

Korunk emberének két fontos elvárása van lakóhelye megépítésekor: alacsony rezsiköltségek mellett magas komfortfokozat elérése.

Ez nem kis feladat a modern kor építőiparának, a hagyományostól eltérő, a minőségi szabványoknak megfelelő technológiák bevonására. Erre tökéletes megoldás a több, mint 50 éve ismert polisztirolos (közismert nevén hungarocell ) technológia alkalmazása.

Az újszerűség az alacsony energiaigényű, A+ és passzív házak, átlagosnál jobb, korszerű, közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő technológiában keresendő, hiszen ezeket az épületeket hőhídmentesen kell kialakítani. Ez az úgynevezett "termikus burok".