+36 (20) 345-7870

Tisztelt Építtetők !

Mivel jelenleg Magyarországon nagy különbségek vannak különböző régiókban mind a kivitelezési árakban,mind az építőanyagok árában, ezért megalkottuk a mellékelt segédletet.

Arra gondoltunk, ezzel is megkönnyítjük az építtetők döntését a megfelelő falazati rendszer kiválasztásával kapcsolatban. Építési helyszínen lévő komplett falazati rendszerek bekerülési költségeit tudják ennek segítségével összehasonlítani, azonos műszaki tartalom mellett, falazatok "U" értéke alapján.

A táblázat letölthető, számolóképleteket tartalmaz, amennyiben a sárga rubrikákat értelemszerűen és építőanyag kereskedőktől valamint kivitelezőktől kapott tényleges árak alapján kitöltik, megfelelően össze tudják hasonlítani a kész falazatok árait anyag és munkadíj tekintetében.

 

ÁRTÜKÖR TÁBLÁZAT LETÖLTÉSE

 

Amennyiben a táblázatban foglaltakkal, vagy a kitöltéssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, szakmai segítséget részünkről az [email protected] email címen vagy a +36203506750 telefonszámon tudnak kérni.

Sok sikert a táblázat használatához!

Mivel a falazatok bekerülési költsége mellett az sem elhanyagolható, hogy a Thermo-Block falazati rendszer alkalmazásával ugyanakkora bruttó alapterület mellett lényegesen nagyobb hasznos alapterületű házak, lakások építhetőek, ennek érzékeltetésére is készítettünk összehasonlítást, melyet itt találnak:

Nettó négyzetméterek és kivitelezési költségek alakulása U=0,15 W/m2K értékű falazatok esetén

 

Nettó négyzetméterek és kivitelezési költségek alakulása U=0,10 W/m2K  értékű falazatok esetén

 

Átlagos kivitelezési költséggel számolva ezeken az ábrákon látszik, mennyi pénzt tudnak megtakarítani abban az esetben, ha a vastag tégla+szigetelt falakkal szemben a karcsú, de ugyanolyan műszaki paraméterekkel bíró Thermo-Block falazati rendszert használják.

Jó böngészést kívánunk!