+36 (20) 364-3843

A tavalyi és az azt megelőző évhez hasonlóan idén is kiállítóként vettünk részt a Pozsonyban megrendezett CONECO Építőipari Kiállításon 2018.04.11.-14. között.

Idén ismét rengeteg érdeklődő, konkrét ajánlatkérő kereste fel standunkat, kinti partnerünknek bizony párszor elment a hangja estére. Szlovákiában sem idegenkednek már a modern technológiák iránt, a fiatalok kedvelik a egyszerű, gyors, tiszta építési rendszereket.

 

Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon Ismét kiállítóként vettünk részt a Pozsonyi CONECO Építőipari Kiállításon

2020. június 03.
Vissza