+36 (20) 364-3843

A Thermo-Block Magyarország Kft az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően 2019-ben is kiállít a Hungexpo területén megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállításon.

A CONSTRUMA ideje alatt (2019. április 3. -7.) az "A" pavilon 308/H. standján várjuk kedves érdeklődőinket!

(Passzázs oldaláról a 15-ös számú üvegajtón belépve rögtön balra)

Az alábbi on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön egyszeri kedvezményes belépésre jogosult a CONSTRUMA kiállításra 2019. április 3. - 7. között a kiállítás szakmai, illetve közönség napjain.

http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L0823804F8AA

(A linkre kattintva egy weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát a(z) Construma kiállításra, és ezzel kedvezményes (1500 Ft-os) belépőjegy vásárlására jogosult a kiállításon a pénztárokban, vagy akár a regisztrációt követően online.

A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld az Ön számára egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, mely visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására.  Ezt kinyomtatva magával kell vinnie és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a belépőjegyet.
A regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, ebben az esetben csak a kinyomtatott jegyet kell magával vinnie, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokokban az Előregisztráltak feliratú kapuknál)

2023. február 09.
Vissza